Un produs Blogger.

Bors de legume (Reteta de post)

Reteta Bors de legume (Reteta de post)

Ingrediente:

1 praz, 200 gr legume congelate (fasole galbena, fasole verde, porumb, mazare, morcov, ardei), 1 telina mica, 1/2 ardei rosu, 2 linguri de bors la plic, 1 cub concentrat de legume, 3 linguri de sos de rosii, sare, patrunjel, 4 linguri de orez.

Timp de preparare: 30 min


Mod de preparare


Calim legumele congelate si telina taiata marunt in 2 linguri de ulei. Adaugam 2 pahare cu apa si cubul concentrat.
Lasam sa fiarba aproximativ 25 de minute, apoi adaugam prazul taiat rondele, ardeiul rosu taiat si inca 2 pahare cu apa.
Cand prazul a fiert adaugam sosul de rosii, orezul, sare si bors.
Lasam 10 minute, apoi adaugam patrunjelul tocat marunt si oprim focul.
Bors-ul de legume este foarte bun si simplu de facut mai ales in zilele de post!

Sursa: Bors de legume

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu